Продукти за netbait gargon (23)

Филе от пангас

Филе от пангас

IQF
Замразени Филета от Черен Хек (попадение) - PBI, без кожа (Reinhardtius hippoglossoides)

Замразени Филета от Черен Хек (попадение) - PBI, без кожа (Reinhardtius hippoglossoides)

Уловени по отговорен начин от нашия кораб Emeraude в Североизточния Атлантик (зона FAO 27 - подзони I, IIa, IIb IIIa & VI), нашите филета от черен хек PBI (Reinhardtius hippoglossoides) са произведени от 100% диви риби. Ние прилагаме строга селекция на рибите, за да създадем нашите продукти с много високи стандарти за качество. Те се улавят и замразяват в рамките на 12 часа след улова, всичко това в открито море. Предлагаме нашите филета от черен хек PBI некалибрирани в опаковки от 6.8 кг Interleaved за B-to-B. Не се колебайте да ни споделите вашите нужди и да поискате повече информация за нашите продукти!
Сварени раковини от раци

Сварени раковини от раци

Сварени раковини от раци
Цяла сварена омара

Цяла сварена омара

IQF (Индивидуално Бързо Замразяване) е метод за замразяване, който позволява хранителните продукти да бъдат замразявани индивидуално, като по този начин се гарантира, че запазват качеството и свежестта си. Техниката се използва често за плодове, зеленчуци и морски дарове, осигурявайки удобство и удължен срок на годност.
Цяла почистена червена риба

Цяла почистена червена риба

Цяла почистена червена риба
Розова Скарида

Розова Скарида

Розова скарида
Филе от мерлуза

Филе от мерлуза

IQF
Pageot с големи очи

Pageot с големи очи

Налични в прясно и замразено. Налични размери: M (400-800g) G (800-1200g) M: 400-800g G: 800-1200g
Замразен хек

Замразен хек

Ôkéanos е експерт до вас, за да ви предостави най-добрата услуга за снабдяване с морски продукти.
Плоска сардина

Плоска сардина

Наличен замразен
Ракове - Сготвени и обелени

Ракове - Сготвени и обелени

IQF Сварени обелени раци
Зъб

Зъб

Налични пресни и замразени. Налични размери: S (400-800g) M (800-2000g) L (2-4kg) Размер S: 400-800g Размер M: 800-2000g Размер L: +2kg
Филе от червен барабун

Филе от червен барабун

Филе от червен барабун
Червени Аржентински Скариди

Червени Аржентински Скариди

ДИВ УЛОВ МОРСКИ ЗАМОРАЗЕНИ ЧЕРВЕНИ АРГЕНТИНСКИ СКАРИДИ HOSO (ГЛАВА И КОЖА) ЛАТИНСКО ИМЕ: PLEOTICUS MUELLERI
Октопод

Октопод

Наличен в замразен вид. Достъпни размери: T1 (+4кг) T2 (3-4кг) T3 (2-3кг) T4 (1,5-2кг) T5 (1,2кг- 1,5кг) T6 (800-1,2кг) T7 (500-800г) T8 (330-500г) T1:+4кг T2:3-4кг T3:2-3кг T4:1,5-2кг T5:1,2-1,5кг T6:800-1200г T7:500-800г T8:330-500г
Червен Снапър

Червен Снапър

ЧЕРВЕН СНАППЕР - ЧЕРВЕН ПОРГИ - БЕСУГО ЛАТИНСКО ИМЕ: PAGRUS PAGRUS КАРТОНИ ПО 10 КГ ПРОИЗХОД АРЖЕНТИНА
Малки почистени сепии - Асортимент от главоноги

Малки почистени сепии - Асортимент от главоноги

Малки сепии с крем и магданоз: Пригответе магданозена смес (чесън и магданоз). Размразете малките сепии. Препоръчваме да размразите сепиите под вода точно преди приготвянето. Запържете сепиите в тиган с зехтин, добавете магданозената смес, за да получите равномерно златисто покритие. Подправете на вкус. Добавете сметаната и оставете да къкри 4 минути на слаб огън. Сервирайте с бял ориз или на пара моркови.
Креветките Камерон

Креветките Камерон

Креветка Камерон
Сурови обелени скариди – Премахнати или непремахнати

Сурови обелени скариди – Премахнати или непремахнати

Сурови обелени скариди – Без черва или с черва
Почистени тръби от калмари - Асортимент от главоноги

Почистени тръби от калмари - Асортимент от главоноги

1 пакет с калмари, чесън, лук, плънка (месо или риба по избор), сол, пипер, магданоз, доматен сос, зехтин, "айоли" и бяло вино. Препоръчваме да размразите калмарите под вода непосредствено преди приготвянето. Напълнете тръбите с избраната от вас плънка и затворете края на тръбата с клечка за зъби. Запържете чесъна, лука и магданоза. Добавете доматения сос и бялото вино. Включете пълнените тръби и оставете да къкри 25 до 35 минути на слаб огън. В момента на сервиране, смесете айолито със соса. Сервирайте с паста или ориз.
Скарида - Обелена

Скарида - Обелена

IQF & Блок • RPND / RPUD Сурово обелено – Обезкостено или не обезкостено
Сготвен половин омар

Сготвен половин омар

Сварен половин омар